Rowarth Cottage Refurbishment & Extension

A small domestic extension and renovation of a private house in the Peak District. This development has had a dramatic effect on the internal spaces within the previously outdated, but full of potential, stone built terraced property.

Client: Michael Tittershill

.

Value: £xxxxx

.

Completed: 2017

.

Location: Rowarth, Peak District

The scheme designed by JMA up to planning permission, extended the property to the rear to provide a bright and dramatic kitchen space, with a new bathroom within the house. No more cold trips to the outhouse in the garden!

.

After some careful space planning within the tight footprint, this design not only brought the property up to modern standards but also affords stunning views across the Peak District National Park.

Related Projects