Private Residence – Glazed Garden Room

A bespoke full glazed garden room built onto a listed Building, set in a prominent location within the Peak District National Park

Client: Private Client

Value: £200,000

Completed: 2018

Location: Peak District, Derbyshire

The emphasis of the scheme was to create a well designed modern glazed Garden Room linked to the existing Listed main house. A combination of a minimal Glazed system along with traditional stone walling has provided the client with a habitable space set within a landscaped setting allowing the client to take advantage of the striking location and spectacular views

  • Limited palette of high quality materials
  • Repair of the original Building traditional elevation
  • New contemporary glazed extension to allow all year use

Related Projects